Hantering av personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter för att våra Tjänster ska fungera så effektivt som möjligt och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Dessa personuppgifter kommer oss tillhanda genom att du lämnar ut dem till oss, exempelvis när du köper produkter i vår webbshop eller kontaktar oss för support.

Vi är måna om din integritet och dina personuppgifter och lämnar naturligtivs inte ut dem till tredje part utom i de fall det krävs. Exempelvis lämnas din information under säkra former och tekniska lösningar med i ett i förväg utvalt logistikföretag för att vi ska kunna leverera dina varor.

Vill du läsa vilken information vi lagrar och hur vi använder den, finns vår integritetspolicy att läsa här.

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter är information som direkt eller indirekt kan knytas till en individ. Detta kan t.ex. vara namn, adress, telefonnummer, personnummer, mejladress och IP-adress, eller en kombination av dessa som gör det möjligt att identifiera individen bakom.

All användning av personuppgifter räknas som behandling av personuppgifter, som till exempel insamling, registrering, sammanställning, lagring och överföring eller en kombination av dessa.

Värt att veta

Vi tar aldrig del av- eller lagrar, vare sig kortuppgifter eller personnummer. Kortuppgifter samt personnummer (i de fall faktura är aktuellt) hanteras av Payson AB. Payson har hanterat trygga betalningar sedan 2004 och är certifierade av säkerhetsbolagen Trustwave och GlobalSign.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig ansvarar för- och garanterar att- all hantering av personuppgifter sker i överensstämmelse med gällande dataskyddslag, General Data Protection Regulation (GDPR).

Personuppgiftsansvarig som är juridiskt ansvarig är Nanna Elg, ägare av Glimma Design som är företaget bakom den här sidan Glimmadesign.com.

Du kommer i kontakt med oss via: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.